Przyszedł mi do głowy pewien pomysł. Przyznam się, ze bardzo by mi to ułatwiło życie. Jako ten co ze wszsytkimi rozmawia w sprawach różnych w tym też i o odpuszczeniu danemu graczowi.
PROSZĘ WSPISZCIE Z KIM DZIELICIE PLANSZĘ Z KIM MACIE KŁOPOT LUB KOGO SIĘ OBAWIACIE.
To bardzo ułatwi życie mi i Wam. Ja będę miał czas na przygotowanie podłoża do porozumienia bądź ugody. To jest dla dobra wszystkich a przede wszystkim każdego z Was dlatego liczę na szybką reakcję.
Pozdrawiam
no fakt... przynosisz, żebym miała zły nastrój, że znów przytyłam
Prosze o porozumienie się z akademią sojuszu ck mam ich pełno koło siebie własnie jeden chce mi rąbnąc osadke jest nie wielki ma 4 osadki ale jest ich pełno obok mnie gram na innych klasykach i wiem jak to mozna zrobić w ciagu jednej nocki to znaczy przejąć osade wkilku graczy dla jednego osada .Mam nadzieje że oni tego jeszcze nie wiedzą bo mogli by mnie załatwić bez mydła w jedno południe.Czy moge liczyć na ewentualne wsparcie soja chociaż w surce na zwiększnie własnego deffa.Sam pomysł jest świetny tak można uratować wielu graczy przez soje z ich sąsiadami świetna robota.Pozdrawiam Scypin()))
Administrator
Co do surki na budowę deffa to raczej nie ten dział,ale jeżeli potrzebujesz to pisz ile potrzebujesz i gdzie wysyłać.Jeżeli potrzeba nie będzie duża to sam mogę Ci podsyłać.
Spox wydaje mi się ze sprawe załatwiłem przy pomocy dawnych koli z Gt tego starego GT są w innych sojach ale maja siłe perswazji mogli by mu te wioseczki zając w minute.Gostek ponoć odpuszcza i sprawa załatwiona .Zobacze jutro jak by jednak nie to dam znac .Narazie trzaskam wojo z tego co mam.Zboze mi w morde znowu siada na pysk.(;)Pozdro Dla was .Miło wiedzieć ze mozna na kogoś liczyc .Przydał by się jednak z nimi soj.Kurna ile jest tu ich obok mnie no .
Asterix69.Napisałem kogo się obawiam.Jeszcze nie jestesmy akademią ~VU~,więc uważam Hydraulika za zagrozenie.Gdy sytuacja się zmieni nikt nie będzie mi zagrażał.Ewentualne ataki na mnie pójdą zza "horyzontu" (wg mapy 13x13).